Barion Pixel

Szállítás és fizetés

Házhozszállítás futárral:

Minden hétköznap 17:00-ig leadott rendeléseket másnap, szállítás előtt frissen sütve szállítjuk 10:00-19:00-ig. Szombaton és vasárnap leadott rendeléseket hétfőn szállítjuk ki. Van lehetőség rendelés után a pontos szállítási időpontot előre egyeztetni. A kiszállítást kizárólag kapuig tudjuk teljesíteni. Termékeinket maximális odafigyeléssel, csomagolva szállítjuk!

A kiszállítás ára: 1 690,- Ft,  16 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! Minimális rendelési összeg 2 000 Ft!

Az alábbi területeken tudjuk vállalni a házhoz szállítást: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XV., Érd, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Solymár, Remeteszőlős, Törökbálint.

Kiszállításunk tesztüzemben indul ebben a hónapban, de folyamatosan bővítjük a kiszállítási területet.

Online Bankártyás fizetés a Barion szolgáltatásán keresztül:

Mit jelent a BARION™? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a greenlife-vegan.hu-n. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával! A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció a Barion terminálján, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:
– Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
– Visa vagy Electron bankkártyádat
– Amex bankkártyádat

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára.

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság! A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Menü